Terug naar blogoverzicht

Cliëntenstop

Cliëntenstop

Omwille van de toenemende drukte, hebben wij besloten om per 1 september 2024 een cliëntenstop in te voeren. Deze maatregel geldt niet voor nieuwe cliënten die wij doorverwezen krijgen via onze Podotherapeut Wender en RondOm, waar wij een contract mee hebben. We willen graag continuïteit en kwalitatieve zorg bieden aan onze cliënten die een medische voetbehandeling bij ons willen ondergaan.

Onze normpraktijk die wij gesteld hadden was 2.000 cliënten en het huidige clientaantal ligt momenteel rond de 2.561. Tot voor kort was onze medisch pedicurepraktijk onbeperkt open voor ambulante- en praktijkzorg.

Op 1 april 2024 hebben wij besloten een stop op de ambulante behandelingen in te voeren. Uiteraard continueren wij wel de bestaande ambulante cliënten.

Vanwege de oplopende wachttijd van 8-10 weken in onze praktijk voor zowel bestaande als nieuwe cliënten, hebben wij dus besloten om de voorkeur te geven aan het bewaken en borgen van kwalitatieve zorg aan onze cliënten boven een bovenmatige cliëntenportefeuille.


Uw medisch pedicureteam,
Ria en Samantha

Terug naar overzicht

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews